New York, New York!

De vakantie zit er weer op en wat was het heerlijk om even af te schakelen! Eerst zijn we met het hele gezin een week naar Engeland geweest en daarna nog met z’n tweetjes naar New York.

Ik was nog nooit in New York geweest en wat is het een fantastische stad!!! De sfeer, de kleurrijke mensen en de prachtige gebouwen (oud en nieuw). We hebben heerlijk de toerist uitgehangen en natuurlijk heel veel foto’s gemaakt.

En ik heb ook weer inspiratie opgedaan voor mijn bedrijf. Het is bijna onmogelijk om geen inspiratie op te doen tijdens een mooie vakantie.

Ik heb vooral ook weer geleerd. Niet door in de USA een duur seminar van een of andere marketinggoeroe te volgen, maar gewoon door te observeren. Want als ze een ding goed kunnen in Amerika, dan is het adverteren.

Lees meer...

De SM-specialist

Spreek de taal van je klant. Dat is echt een must. Je wilt tenslotte de juiste klanten aantrekken voor jouw bedrijf.

Inmiddels ken jij je klant door en door. En nu wil je hem (lees ook steeds haar) gaan benaderen via Social Media. Maar hoe dan? Eerst kies je het juiste platform (of twee). Het platform waarvan je zeker weet dat je klant er regelmatig actief op is. En dan kies je de manier waarop. Schrijf je een blog, ga je vloggen, maak je een podcast of ga je een advertentiecampagne starten?

Lees meer...